Nintendo vil tenke nytt i Zelda

Produsenten er klar for å gå nye veier.

Den svært så populære Zelda-spillserien til Nintendo har hatt mange fellestrekk fra oppstarten til i dag. Men det kan være at neste spill i serien tar en litt annerledes retning, skal vi tro produsent Eiji Aonuma.

I et intervju med spillblekka Game Informer (via Kotaku) snakker Aonuma nemlig om sine visjoner for Zelda i fremtiden, og det ser ut til at produsenten kan ha store endringer i tankene.

Oppusset Ocarina of Time.

Han forteller hvordan han tidligere har vært mest opptatt av hvordan de kunne tenke nytt om de små, individuelle elementene fremfor å fokusere på hvordan spillserien bør utvikle seg fremover. Men nå mener han altså at tiden er inne for å gjøre større grep.

Aonuma skal ha fått frie tøyler av Mr. Nintendo selv, Shigeru Miyamoto, til å ta over Zelda-serien.

Snikksnakk

Når det kommer til å tilføre serien stemmeskuespill, noe mange spillere har ønsket seg, er Aonuma usikker på om det er det riktige å gjøre. Endringene han ser for seg for serien, går ikke på detaljnivå, men gjelder for helheten i spillet.

Noen garanti for at neste spill i serien blir radikalt annerledes vil Aonuma derimot ikke gi. Med andre ord – den som venter, får se.

Les også: Anmeldelse av The Legend of Zelda: Skyward Sword

Siste fra forsiden