Animal Crossing: New Horizons

Nintendo viste frem Animal Crossing: New Horizons i ny Direct-sending

Torsdag holdt Nintendo enda en av sine Direct-presentasjoner – denne gang med fokus på Animal Crossing: New Horizons. Det er bare en måned igjen til lanseringen av spillet, og i den forbindelse hadde utvikleren en haug med nye detaljer å dele.

Du kan se hele presentasjonen i videovinduet øverst i artikkelen. For den som har dårlig tid har vi også ramset opp de viktigste punktene nedenfor.

Bygg ditt eget ferieparadis

Spillere begynner alene på øya, men får snart selskap av andre.
Nintendo

I Animal Crossing: New Horizons drar spillere på ferie til en øde øy, der de får gå i gang med å bygge seg et nytt liv. Seriens nyeste innslag legger et sterkt fokus på tilpassing, og man får utallige muligheter til å skape seg akkurat den opplevelsen man ønsker.

Du velger hva slags øy du vil bo på, og så begynner eventyret. Her kan du selv forme verdenen og omgivelsene etter ønske, du kan sanke ressurser og konstruere ulike gjenstander. Med spillets dag-natt-syklus og årstider som gjenspeiler virkeligheten får du oppleve vår, sommer, høst og vinter – som alle byr på ulike muligheter og aktiviteter.

I begynnelsen har du kun selskap av smådyr, men etter hvert som du bygger hus og utvikler ferieparadiset ditt vil nye besøkende dukke opp. For eksempel kan skipbrudne sjømenn vaske opp på stranden, eller du kan få selskap av kjente fjes fra tidligere Animal Crossing-spill.

Du kan sanke ressurser for å bygge diverse utstyr og andre gjenstander.
Nintendo

Ved siden av datastyrte figurer byr New Horizons på samarbeidsspilling for opptil åtte spillere. For å passe på at ingen ødelegger det du driver med, kan du sette begrensninger for hvem som får lov til å hugge trær eller utføre lignende aktiviteter.

Spillere som ønsker seg spesifikke mål kan utføre oppdrag for å tjene opp såkalte Nook Miles. Disse lar deg betale tilbake lånet du tok opp for å reise til den øde øya i første omgang, men etter hvert kan Nook Miles også brukes for å kjøpe en haug med goder og opplevelser i spillet.

Etter lansering lover Nintendo å rulle ut flere oppdateringer med nye begivenheter for spillere å pusle med. Den første kommer samtidig med spillets lansering – 20. mars – som lar spillere feire Bunny Day i april.

Les også: Switch har solgt over 52 millioner eksemplarer »

Siste fra forsiden