No Man’s Sky lanseres sommeren 2016

Det ambisiøse romeventyret kommer til PlayStation 4 og PC i juni.

Hello Games

Hello Games’ svært etterlengtede romspill No Man’s Sky vil lanseres i juni 2016, annonserte Sony på tirsdagens pressekonferanse fra Paris Games Week. Noen endelig dato ble ikke avslørt, men annonseringen markerer slutten på flere måneder med rykter og spekulering rundt spillets lansering.

Senest denne uken var det snakk om at No Man’s Sky ville sniklanseres allerede på tirsdag, i forbindelse med Paris Games Week. Ryktet ble imidlertid avkreftet av spillsjef Sean Murray, som tok til Twitter for å oppklare saken:

Ny trailer

I tillegg til lanseringsdatoen fikk vi også en ny trailer som nok en gang minner oss om at dette spillet blir gigantisk.

Se No Man's Skys nyeste trailer. (Video: Sony PlayStation)

Som spillets tidligere trailere forteller også denne om all utforskningen og alle oppdagelsesreisene vi kan se frem til når spillet endelig lanseres. Den nye videoen, som du kan se til høyre, viser også frem mer av kampene i spillet, med skuddvekslinger både til lands og ute i verdensrommet.

I No Man’s Sky står spillere fritt til å utforske utallige planeter og stjernesystemer og sette sine spor i det enorme universet Hello Games har skapt. Spillets tilfeldig genererte planeter byr på et hav av unike økosystemer, og ifølge utvikleren har selv ikke de oversikt over alt som er mulig å oppdage.

No Man's Sky kommer til PlayStation 4 og PC.

Vil du vite mer om No Man's Sky?
Etter disse 18 minuttene skjønner du mer av spillet »

Siste fra forsiden