PS3-eksklusiv Bad Company 2-beta

Noen får en tidlig smakebit

Jula kommer tidlig for noen heldige utvalgte.

LONDON (Gamer.no): Under EAs årlige vinterpresentasjon i London på tirsdag kom Gordon Van Dyke, assisterende produsent for Battlefield: Bad Company 2, med en gledelig nyhet for PlayStation 3-eiere. 19. november lanseres nemlig en eksklusiv flerspiller-beta av det kommende storspillet for de som har forhåndsbestilt og spesielt utvalgte.

Total ødeleggelse i Bad Company 2.

Betaen lar skytespillglade prøve spillmodusen «Rush» på et brett kalt Arica Harbor – et intenst scenario satt i nordparten av Chile. Brettet ligner på det ikoniske Strike at Karkand kjent fra Battlefield 2, og byr på heftig action fra start til slutt.

Konseptet her er at amerikanske styrker angriper en russisk beleiring, og de må forsere kaserner, maskingeværposisjoner i ødelagte bygninger og tettbygde boligfelt samtidig som de okkuperer ulike strategiske punkter. Om de når enden av brettet så har de vunnet, og det stilles krav til de forsvarende russerne. Som hjelpemidler får begge lag tilgang til ulike kjøretøy, blant annet stridsvogner og HumVees, i tillegg til å kunne styre en såkalt UAV for første gang i serien.

En annen klasse

Denne betaen også gi spillerne en innføring i det nye klassesystemet, som gir spilleren større mulighet til å skreddersy sin figur. Dette skjer i en Call of Duty 4: Modern Warfare-lignende tilnærming, hvor man selv får spesifisere spesialegenskaper, våpen og tilbehør. Det betyr også at mye av dette innholdet låses opp etter hvert som man spiller.

Ellers byr spillet på den samme moroa som eneren, noe som betyr at presis ødeleggelse av omgivelsene og spennende infanterisentrert kamp står i fokus. Den velkjente fysikkmotoren fra enere har også blitt pusset opp, og det skal nå være mulig å ødelegge langt mindre objekter og for eksempel lage skreddersydde skytterhull i vegger.

PC- og Xbox 360-eiere river seg nok i håret nå, men de blir ikke totalt oversett. Førstnevnte loves et tilsvarende tilbud ved en senere anledning, og en demoversjon kommer også til Xbox 360. Når det skjer er fortsatt uvisst.

Battlefield: Bad Company 2 kommer i salg 4. mars til PC, PlayStation 3 og Xbox 360. Vi har tatt en titt på flere brett av flerspillerdelen, og kommer med en sniktitt i nær fremtid.

Siste fra forsiden