Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 18

Nok en dag nærmere jul, og en ny luke er åpnet i kalenderen

Bybygging, sa du?

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Hyllest til SimCity-klassikere

Cities: Skylines.
Paradox Interactive

I dagens luke appellerer vi direkte til borgermesteraspirantene der ute, da selvfølgelig med årets heteste simulator-spill, Cities: Skylines. Dette er en hyllest til fordums SimCity-klassikere, og byr derfor på digre og dynamiske bykjerner, med alt det man kan forvente av et spill av denne typen: Bygg massive veinett, sikre vann- og strømtilgang til alle dine innbyggere, og pass på at kriminalitet og brannfare ikke skyter i været.

Vår anmelder var så begeistret at han kalte Cities: Skyline «bybyggerspillet vi har ventet på» – et simulatorspill til å fylle tomrommet etter det uheldige som skjedde med forrige utgave av SimCity.

Cities: Skylines - After Dark.

Hvis du vinner får du Deluxe-utgaven av spillet, samt den finurlig navngitte tilleggspakken After Dark – begge på Steam. Med After Dark får man plutselig mulighet til å utforske bybildet etter mørkets frembrudd, noe som blant annet vil påvirke trafikkflyt, turisme og bylivets gang.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden