True Crime gjenoppstår

Nok en GTA-utfordrer

Activision prøver seg igjen med ny utvikler

En drøss med små og store titler ble presentert på Spike Video Game Awards denne helga, og en av de mer uventede hendelsene var nok offentliggjøringen av et nytt True Crime-spill.

Sivilspaner i Kina

True Crime: Streets of LA var et spill i samme sjanger som Grand Theft Auto, men istedet for å leke løpegutt for underverdenen påtok vi oss rollen som politimannen Nick Kang. Spillet hadde en historie med flere mulige avslutninger og et større fokus på nærkamp en GTA-serien, men huskes nok best for den uventede vendingen det tok mot slutten.

Oppfølgeren True Crime: New York City ble lansert med mindre fanfare enn originalen, og gikk raskt i glemmeboka. Dette var i 2005, og vi hørte ikke mer til serien før den nye traileren dukket opp i helga.

Tittelen på det nye spillet er foreløpig kun True Crime, og handlingen er lagt til Hong Kong i Kina. Utover dette har vi ikke så mange detaljer om historien og spillmekanismene, men utifra traileren ser det ut til at vi spiller en politimann som må infiltrere de kinesiske triadene.

True Crime er under utvikling hos kanadiske United Front Games, som også jobber med det kommende ModNation Racers.

Siste fra forsiden