Nok en oppdatering til Halo-samlepakka

343 Industries forsøker fortsatt å fikse spillet.

Microsoft Studios

Etter å ha sluppet en rekke oppdateringer før jul for å prøve å rette opp alle feilene i Halo: The Master Chief Collection, har 343 Industries annonsert at årets første oppdatering vil komme i løpet av neste uke.

Denne oppdateringen vil fokusere på å rette opp feil i brukergrensesnittet og «en rekke andre områder» i spillet, skriver utviklerne. De har også jobbet med andre feilrettinger som vil dukke opp med jevne mellomrom i tiden fremover. Spillet er med andre ord langt fra å være i den standen det bør være.

Det vil komme en mindre oppdatering til spillet i dag som vil legge til Xbox-prestasjoner i flerspillerdelen og i samarbeidsdelen Spartan Ops.

Problemene vist for fulle tribuner

Under flere av kampene gikk spillet plutselig i svart for flere av spillerne. Noe som tvang frem en omstart av spillet før de kunne fortsette turneringen.Under helgens offisielle Halo-turnering, Halo Championship Series, ble det nok en gang påvist at 343 Industries sliter med å løse problemene i Halo: The Master Chief Collection.

Heller ikke finalen mellom Counter Logic Games og Denial eSports foregikk uten problemer.

Ved flere anledninger kom det buing og tilrop fra publikum på grunn av alle utsettelsene og problemene. Deltakerne var heller ikke fornøyde med situasjonen, da alle krasjene sørget for at kampene måtte startes helt på nytt. Noe som føltes urettferdig for det ledende laget, skriver Inquisitr.

Utsettelser og oppdateringer

Dette var den tredje turneringen siden oppstarten av Halo Championship Series 7. desember i fjor.

343 Industries har lansert en rekke oppdateringer for å bedre stabiliteten i spillet. Ingen av oppdateringene har klart å fikse problemene helt. Utviklerne har lovet bot og bedring, og har annonsert at alle som kjøpte spillet i 2014 skal få den oppussede versjonen av Halo 3: ODST gratis når det kommer senere i år. Turneringen har vært plaget med utsettelser grunnet tilstanden til spillet.

Vi anmeldte samlepakken i fjor.
Da erklærte vi det tidenes beste samlepakke »

Siste fra forsiden