Nytt Kingdom Hearts i sommer

Nøkler og skygger

Det femte spillet i serien kommer snart.

Da Disney og Square Enix kunngjorde sitt samarbeidsprosjekt Kingdom Hearts var det mange som stilte seg undrende til denne kombinasjonen, men spillet ble godt mottatt av både spillpresse og publikum.

Askepott er blant Disney-klassikerne i Birth by Sleep.

Dermed ble det flere oppfølgere, og Square Enix melder nå at det femte spillet i serien snart kommer til Europa. PSP-eksklusive Kingdom Hearts: Birth by Sleep foregår lenge før historiene i de tidligere utgivelsene, og skal avsløre mer om seriens mytologi.

Birth by Sleep handler om tre «Keyblade Masters», krigere som kan reise mellom verdener takket være sine spesielle sverd. De tre trener under sin mester Eraqus for å bli fullverdige brukere av sverdene, men en annen sverdbærer dukker opp og skaper problemer. Den mystiske nykomeren kaller seg Xehanort, og det er opp til de tre unge krigerne å stoppe ham.

Hver av de tre krigerne skal ha sin egen historie, og ved å spille gjennom alle tre avdekker du hele hendelseforløpet. Som vanlig blir det besøk til en rekke verdener basert på klassiske Disney-filmer, og denne gangen får vi bli med til hjemverdenene til blant annet Snøhvit, Tornerose og Askepott.

En flerspillerdel er også inkludert, og byr å fire forskjellige spillmoduser. Du kan kjempe mot andre spillere, samarbeide for å overleve mot horder av fiender, kjøre om kapp eller spille brettspill. Seier i flerspillerdelen skal låse opp diverse bonuser i enspillerdelen.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden