Norsk krigsspill får utgiver

Naval War: Arctic Circle vil lanseres av svenske Paradox.

Turbo Tape Games, de norske utviklerne bak strategispillet Naval War: Arctic Circle, har signert en utgivelsesavtale med svenske Paradox. Dette har daglig leder Fredrik Sundt Breien bekreftet overfor Gamer.no.

– Jeg kan bekrefte at Turbo Tape Games har signert publiseringsavtale med Paradox Interactive for spillet Naval War: Arctic Circle, og legge til at vi er svært fornøyd med avtalen, sier han.

Russisk flåtegruppe sentrert rundt hangarskipet Admiral Kuznetsov.

Paradox vil, sammen med Fredrik Sundt Breien og utviklingsleder Jan Haugland fra Turbo Tape Games, annonsere spillet for spillpresse fra hele verden på Paradox Convention 2011. Arrangementet finner sted senere denne måneden i New York.

Naval War: Arctic Circle tar for seg en maritim konflikt mellom øst og vest, blant annet i havområdene utenfor Norge. Handlingen foregår i fremtiden, men utviklerne lover høy realisme i forhold til våpen, utstyr og skip.

– Alle enhetene i spillet er skip og fly som enten eksisterer i dag eller er under planlegging i dag. Vi har ikke med laserkanoner eller futuristiske supervåpen, fortalte Jan Haugland i et intervju fra 2009.

Paradox vil også vise flere andre ikke-annonserte prosjekter på arrangementet. Et av dem kan godt vise seg å være flerspillerspillet Armored Warfare, som er under utvikling hos en annen fersk utvikler Paradox har fått med seg til New York. I tillegg ser det ut til at vi får høre om et nytt prosjekt fra Mount & Blade-utvikler TaleWorlds.

Siste fra forsiden