Norsk stjerneduo ute av NiP

Thea «Pullox» Evensen og Marita «Minnie» Siljan Sørensen er ute av den svenske organisasjonen etter kun fire måneder.

Thea «pullox» Evensen under ESL Impact Valencia
Donya Jabari

Ninjas in Pyjamas åpner 2023 med hele tre endringer på laget de signerte så tidlig som i september. Thea «Pullox» Evensen og Marita «Minnie» Siljan Sørensen fra Norge, samt tidligere lagleder Tilde «7licious» Byström fra Sverige forsvinner alle fra organisasjonen.

Tung høst i ESL Impact

Ninjas in Pyjamas fikk det tungt i de to første kampene av ESL Impact og måtte se seg slått av både Nigma Galaxy og NOFEAR5. Laget klarte imidlertid å snu trenden og vant tre av de fire neste rundene. Dessverre gikk de såvidt glipp av billett videre i turneringen og måtte ta den sure tredjeplassen i sin gruppe.

Også Aurora «Aurora» Lyngdal med sitt Astralis fikk det tøft i den europeiske turneringen. Den danske organisasjonen tapte de tre første kampene, men også de hentet seg inn med to av tre seiere i de siste rundene, og var i likhet med NiP nære med å gå videre. Laget endte til slutt på sisteplass i puljen sin.

LES OGSÅ: Karsten Warholm kjøper seg inn i Metizport

Avskjed fra den svenske organisasjonen

Etter litt over fire måneder i det «svenske» laget er det dessverre slutt. Duoen fra Norge fortsetter ikke, men begge skriver på Twitter at de ser etter nye utfordringer.

NiP består nå av

Vis mer

fi Jennica «jenkon» Sjögren
fr Mayline-Joy «ASTRA» Champliaud
nl Kiara «Qiyarah» Janssen
nl Naomi «Nayomy» Janssen
il Paulie «pauliiee» Barazani

De tre nye spillerne i storlaget er Kiara «Qiyarah» Janssen og Naomi «Nayomy» Janssen fra Nederland, samt Paulie «pauliiee» Barazani fra Israel. Damelaget til NiP fortsetter dermed satsningen sin utenfor Sverige.

LES OGSÅ: – Ønsker å vinne hele dritten

Siste fra forsiden