Norske Block N Load bytter til gratismodell

Stor oppdatering introduserer en haug med nytt innhold.

Jagex

Skytespillet Block N Load ble denne uken gratis å spille, melder utgiver Jagex i en pressemelding. I forbindelse med overgangen har også mye nytt innhold blitt introdusert til spillet, som for eksempel daglige utfordringer og nye egenskaper for spillfigurene, samt en generell oppussing av spillets eksisterende innhold.

I den nye modellen må spillere gjennomføre diverse utfordringer for å tjene opp gullbarrer som brukes til å låse opp nye figurer og nye egenskaper for hver figur. De mange egenskapene man kan velge mellom skal gjøre det lettere å tilpasse hver figur til den spillestilen man liker best.

En ny oppdatering vil introdusere mange nye figurer til Block N Load.

Ifølge Jagex skal flere av spillets fans i lengre tid ha ønsket at spillet byttet til en gratismodell – et ønske som nå har gått i oppfyllelse:

– Gjennom vårt samarbeid med spillets utrolige fanbase vet vi at de fleste spillerne ønsket at Block N Load skulle bli et gratisspill, så det er det vi har gjort. Vi har brukt tid på å utvikle og introdusere en solid gratisopplevelse og har lagt til tonnevis med nytt innhold og forbedringer, forteller spillets visepresident, David Solari.

Skytespill med byggefunksjon

Block N Load er utviklet av det norske studioet Artplant og ble lansert 30. april i år. I spillet konkurrerer ti spillere – fordelt på to lag – om å ødelegge fiendens base, men det som skiller Block N Load fra andre skytespill er en byggefunksjon som lar spillerne forandre landskapet underveis i spillet.

Block N Load er ikke helt som alle andre skytespill.

Ved første øyekast ser Block N Load kanskje ut som en blanding av Team Fortress og Minecraft, men som vår anmelder fant ut viser det seg å være et originalt, krevende og svært givende spill:

– Har du litt tålmodighet og aller helst en håndfull venner å spille sammen med og utforske spillet med – så er dette helt klart noe av det mest unike som har dukket opp på skytespillmarkedet på lenge. Block N Load er komplisert, kreativt og givende for de som er villig til å investere tid og krefter i spillet, var dommen fra Jon Cato Lorentzen.

Visste du at det rappkjefta ekornet Conker skulle få et skytespill?
Conker: Gettin’ Medieval fikk aldri se dagens lys »

Siste fra forsiden