League of Legends - LCS 2015

Norske Nukeduck blir Team Roccats nye «mid lane»-spiller

Blir med i laget som slo ham og Ninjas in Pyjamas ut av LCS-kvalifiseringen.

Erlend «Nukeduck» Holm er Roccats nye mid-laner.
Team ROCCAT

Dette er Team Roccats nåværende lagoppstilling

Remigiusz «Overpow» Pusch (Top lane)
Marcin «Jankos» Jankowski (Jungle)
Erlend «Nukeduck» Holm (Mid lane)
Paweł «Woolite» Pruski (ADC)
Oskar «VandeR» Bogdan (Support)

Etter å ha vært disket fra å delta i den offisielle League of Legends-turneringen i 2014 har norske Erlend «Nuckeduck» Holm nå landet seg en plass på et topplag. Tyske Team Roccat avslørte onsdag at Nukeduck blir deres nye «mid lane»-spiller, etter at Remigiusz «Overpow» Pusch skiftet rolle til «top lane«-spiller i høst.

I en uttalelse via Roccats Facebook-side forteller Nukeduck at han ser lyst på den kommende sesongen.

– Jeg gleder meg over å ha funnet et profesjonelt og målbevisst lag som jeg kan ta del i i LCS. Jeg lover til Team Roccat-fansen at jeg skal gi alt jeg har i hver eneste kamp, lyder det fra nordmannen.

Nukeduck og Team Roccat blir å se når LCS europeiske avdeling begynner om kort tid. Noe endelig startskudd er ikke annonsert ennå.

Et særegent bytte

Dette er Team Roccats lagoppstilling i år. (Video: Team Roccat)

I mellomsesongen til League Championship Series skjer det alltid store utskiftinger i topplagene. Spillere hopper mellom lag etter hvert som kontrakter løper ut, og søker nye eventyr innenfor e-sportens verden. Denne overgangen er dog litt særegen.

Team Roccat var nemlig laget som sørget for at Nukeduck og laget han spilte med i 2014, Ninjas in Pyjamas, ikke fikk innpass i LCS-ligaen. Den gang gikk laget under navnet Kiedyś Miałem Team.

Logitech G League of Legends Series-vinnerne: fra venstre: Kristian «Lifting» Næsgaard, Morten «Speed» Kjelsrud, Preben «Prebz» Gullbransen, Erlend «Nukeduck» Våtevik Holm og Omid «Touch» Rosander.

Under kvalifiseringsturneringen i 2013 møttes de to lagene til kamp. Ninjas in Pyjamas var regnet som forhåndsfavoritt, men Kiedyś Miałem Team greide da å knuse motstanderne 3-0 i oppgjøret. Da var det faktisk Team Roccats nåværende «top lane»-spiller, Overpow, som overmannet nordmannen i «mid lane». At Nukeduck nå ender opp med å spille mot laget som slo ham ut av fjorårets sesong er derfor litt snedig.

Det siste året har Nukeduck spilt jevnt i flere andre lag. Først holdt han det tett med Ninjas in Pyjamas, men måtte bryte med laget etter at han ble utestengt av ligaen for dårlig oppførsel. Noe av det siste vi så av Nukeduck var da han steppet inn som spiller for Aria eSports like før finalen i Logitech G League of Legends Series i høst. Aria eSports ende opp med å vinne finalen.

Vi skal ha en ny runde med ligaer nå i år.
Les om våre ligaer i League of Legends, Hearthstone, StarCraft II og Counter-Strike: GO her »

Siste fra forsiden