The Holy Gosh Darn

Norske Perfectly Paranormal slipper sitt neste spill til sommeren

Perfectly Paranormal, det norske studioet bak Manual Samuel og Helheim Hassle, har kunngjort lanseringsplaner for sitt neste spill. Det heter The Holy Gosh Darn, og det kommer en gang til sommeren.

Lanseringsvinduet ble avduket i en ny trailer for spillet, som du kan se øverst i artikkelen.

Videoen viser mer av den elleville reisen spillere skal legge ut på i The Holy Gosh Darn. Her serverer Perfectly Paranormal en ny dose med sin vante galskap og humor. Dersom du har spilt noen av studioets tidligere spill, har du allerede en pekepinn på hva du kan forvente.

The Holy Gosh Darn.
Yogscast Games

The Holy Gosh Darn bygger også videre på historien fra både Manual Samuel og Helheim Hassle. Alle tre spillene foregår faktisk til akkurat samme tid på akkurat samme tirsdag. Denne gangen trer man inn i rollen som engelen Cassiel og får i oppdrag å forhindre at himmelen sprenges i fillebiter.

Akkurat det er lettere sagt enn gjort, men heldigvis er Cassiel utstyrt med muligheten til å skru tiden både frem og tilbake. Ved siden av himmelen går turen også innom jorda, helvete og Helheim, hvor man rasker med seg nyttig informasjon som trengs for å redde dagen.

The Holy Gosh Darn utvikles for PC, PlayStation, Xbox og Nintendo Switch. En demo for spillet er tilgjengelig på Steam nå.

LES OGSÅ: Hamar Game Collective er konkurs »

Siste fra forsiden