Norskutviklet mobilspill skal fange essensen av ekte skating

Samarbeider med skaperne av det populære snøbrettspillet Alto's Adventure.

Onsdag annonserte norske Agens at det har inngått et samarbeid med Snowman, studioet som blant annet sto bak det populære snøbrettspillet Alto's Adventure. Sammen skal de lage Skate City, et todimensjonalt skate-spill for iOS og Android.

Skate City vil ta spillere med til skate-plasser verden over.
Agens

Skate City skal ifølge utviklerne fange essensen av ekte skating, og vil ta spillere med til en rekke ikoniske skateboard-steder verden rundt. Foreløpig er de fleste detaljene rundt prosjektet hemmelige, men du kan se en kort teaser-video for spillet øverst i artikkelen.

Agens og Snowman vil også dele flere detaljer etter hvert via sin Instagram-konto.

Lidenskap for skating

Samarbeidet mellom mellom de to utviklerne ble til i april 2016, da Agens viste Snowman en demo for et skate-spill de jobbet med. Det norske studioet trengte en partner, og skaperne av Alto's Adventure passet perfekt.

I de snart ti månedene som fulgte har utviklerne jobbet videre med Skate City, og de er nå i gang med å finpusse spillets unike kontrollsystem. Hvordan dette skal fungere kan de foreløpig ikke fortelle, men om alt går etter planen håper teamet å gjenskape nostalgien, kunsten og de eksperimentelle sidene ved skating.

Skate City har foreløpig ikke fått en lanseringsdato.

For noen år tilbake tok vi en kikk på skate-spillenes historie.
Gjenopplev sjangerens oppturer og nedturer her »

Siste fra forsiden