Nøster opp Kirby-dato

Epic Yarn har endelig fått en europeisk utgivelsesdato.

Kirby er kanskje ikke helt der oppe sammen med Mario og Donkey Kong hva popularitet angår, men det er ingen tvil om at han er en av Nintendos mer ikoniske og populære spillfigurer. Derfor bredte det seg nok et gedigent sukk over Europa da man innså at man i motsetning til USA og Japan ikke får Kirby's Epic Yarn i år.

Spillet har en sjarmerende stil.

Nå er det likevel antydninger til lys i enden av tunnelen. Nintendo sier nemlig i en pressemelding at spillet når vårt kontinent den 25. februar neste år. Dermed kan det være gode muligheter for å vente ut siste rest av vinteren med den rosa skapningen.

Kirby's Epic Yarn er et kreativt plattformspill med en svært særegen grafisk stil. Her er alt nemlig utformet i håndverksstil, med filtomgivelser som gir inntrykk av å være sydd på bakgrunnen med tråd. Det fikk det til å kile i magen på vår største baby, Øystein Furevik, under årets Gamescom-messe.

Spillet har også støtte for å spille sammen, og man kan løse kreative utfordringer ved å hekte seg fast til hverandre. Dette er noe utenlandske anmeldere har lovprist ved flere anledninger, og spillet har mottatt svært god kritikk jevnt over.

Lurer du på hva annet vi har i vente i tiden som kommer? Ta en titt i vår Spillkalender!

Siste fra forsiden