Apex Legends - Nvidia

Nvidia skal nå ha løst frustrerende Apex Legends-krasj

Nye skjermkortdrivere introduserer også støtte for The Division 2 og Devil May Cry 5.

EA

Siden lanseringen av Apex Legends for en måned siden har flere spillere rapportert at spillet krasjer med jevne mellomrom. Apex Legends har ingen mulighet for å hoppe tilbake inn i en kamp dersom man mister tilkoblingen, som har gjort de hyppige avbrytelsene ekstra frustrerende.

Nvidias nyeste skjermkortdrivere skal forbedre Apex Legends-opplevelsen.
Nvidia

Problemet virker å ha dukket opp oftere for brukere med skjermkort fra Nvidia – og da spesielt de med RTX-kort – og frem til nå har mange gått tilbake til gamle drivere som en midlertidig løsning. Nå melder produsenten imidlertid om en mer permanent ordning.

De nyeste skjermkortdriverne, versjon 419.35, byr på både optimalisering og diverse grafiske oppdateringer for Apex Legends. Dermed skal det forhåpentlig bli slutt på «DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG» og andre feilkoder, som sender spillere tilbake til PC-skrivebordet.

Videre skilter versjonen med støtte for de kommende spillene The Division 2 og Devil May Cry 5, såvel som eksisterende titler som Battlefield V, Metro Exodus og Anthem. Du kan laste ned de nye driverne fra Nvidias nettsider, eller via skrivebordsprogrammet Nvidia GeForce Experience.

Til slutt melder Nvidia om at listen over PC-skjermer som støtter G-Sync-teknologi utvides, fra 12 til 15. Nykomlingene er Acer ED273 A, Acer XF250Q og BenQ XL2540-B / ZOWIE XL LCD. Vi skrev om Nvidias nye G-Sync-ordning tidligere i år, og du kan lese mer om hva den betyr her.

Anthem-spillere opplever store problemer på PlayStation 4.
EA er klar over problemet, og ber spillere om hjelp til å finne en løsning »

Siste fra forsiden