Apex Legends - Battle Armor Event

Ny Apex Legends-modus lover litt mer rettferdige kamper

Like rustninger for alle.

Respawn

Respawn eksperimenterer stadig vekk med nye måter man kan spille Apex Legends, og denne uken varter teamet opp med nok en midlertidig modus. Fra kvelden 28. april til 12. mai kan spillere hive seg ut i Battle Armor, som byr på en stor overhaling til den tradisjonelle opplevelsen.

I Battle Armor får alle samme type rustning i hver eneste kamp.
Respawn

I modusen hopper alle ut av flyet utstyrt med både pistol – en P2020 – og en skuddsikker vest. Øvrige vester er fjernet fra spillet, men du har fortsatt mulighet til å lade opp vesten din eller stjele rustninger fra falne fiender.

Som Respawn forteller kan spillere forvente tidligere skuddvekslinger, i tillegg til færre urettferdige situasjoner hvor spilleren som lander ved siden av deg finner lilla rustning mens du ikke finner noe. Kvaliteten på rustningen man lander med vil endre seg med noen dagers mellomrom, og utvikleren har satt opp følgende plan:

  • 28. april - 2. mai: Level 1 (hvit) rustning
  • 2. mai - 6. mai: Level 2 (blå) rustning
  • 6. mai - 9. mai: Level 3 (lilla) rustning
  • 9. mai - 12. mai: Evo-rustning (som blir sterkere jo mer skade du påfører motspillere)

En modus med kun Evo Armor er noe fansen har bedt om siden rustningstypen ble lansert tidligere i år. Designsjef Jason McCord melder at teamet er ekstra spent på å se hvordan den fasen av Battle Armor-arrangementet blir mottatt.

Enden på modusen – 12. mai – markerer også begynnelsen på den femte sesongen med Apex Legends. Respawn har foreløpig ikke delt mange detaljer, men lover mer eksperimentering og flere overraskelser. Basert på tidligere sesonger kan spillere i hvert fall forvente minst én ny figur, flere våpen og potensielle kartendringer.

Respawn har ingen umiddelbare planer om å tilby solospill i Apex Legends.
– Solomodusen ødela for spillopplevelsen »

Apex Legends

Les også

Siste fra forsiden