Apex Legends - Patch 1.1.1

Ny Apex Legends-oppdatering gjør livet litt bedre for den som er stor

Både Caustic og Gibraltar er nå vanskeligere å felle.

EA

I begynnelsen av mars – omtrent en måned etter lanseringen av Apex Legends – hadde spillere oppdaget at livet var litt urettferdig i rollen som battle royale-spillets større figurer.

Både Caustic...
EA

Pathfinder, Caustic og Gibraltar har vært mye lettere å treffe på grunn av størrelsen, noe Respawn bestemte seg for å justere. Det innledende forsøket på å snevre inn figurenes «hitboxer» fungerte for Pathfinder, men for de to andre har det ikke gått så greit.

...og Gibraltar er nå litt tøffere å hamle opp med.
EA

Derfor har utvikleren iverksatt enda flere tiltak, med en fersk oppdatering som ble rullet ut på tirsdag.

Bedre som stor

Via en melding på Reddit forklarer Respawn at både Caustic og Gibraltar har fått en ny passiv egenskap kalt Fortified. Denne reduserer all innkommende skade mot figurene med 10%. Videre gjør Caustics gassfeller nå mer skade, mens Gibraltars skjold tåler mer juling.

– I løpet av den første uken etter endringen vil vi følge med på hvordan de to figurene gjør det med sin økte beskyttelse, og vi kommer til å gjøre ytterligere justeringer dersom de fortsetter å være svekket på grunn av sin størrelse. Målet er å sørge for at begge to er solide valg når vi når enden av denne prosessen, forteller Respawn.

Av andre nyheter melder utvikleren om enda flere justeringer til enkelte våpen. Igjen er Wingman-pistolen jekket ned noen hakk, denne gangen med fokus på antall kuler i magasinet. En standardversjon kan nå avfyre fire skudd før man må lade om, ned fra seks, mens man med utvidede magasiner kan øke tallet til maksimum 10, ned fra 12.

Skarpskytterriflene har blitt litt sterkere, da Respawn ønsker et økt fokus på kamper på større avstand. Havoc-våpenet vil også litt sterkere, mens Spitfire faller tilbake noen plasser. Du kan lese mer om samtlige endringer i oppdateringen på Reddit.

Les også: Nå kan du bringe lagkamerater tilbake fra de døde i Fortnite »

Siste fra forsiden