Apex Legends - System Override

Ny Apex Legends-rustning belønner deg for å være mer aggressiv

Spillets neste oppdatering byr på fersk modus og nok en tur til Kings Canyon.

Respawn avduket fredag et nytt Apex Legends-opplegg, kalt System Override Collection Event, som inntar spillet 3. mars. Gjennom en toukersperiode får spillere leke seg med en ny midlertidig modus, besøke Kings Canyon igjen og teste en fersk rustningstype som blir sterkere jo mer aggressivt du spiller.

Med Evo Shield kan du nå et femte rustningsnivå.
EA

Av nyvinningene er det nok rustningen, kalt Evo Shield, som er mest spennende her. I det man plukker den opp er den faktisk svakere enn spillets svakeste rustning, men etter hvert som du skyter på motspillere vil rustningen bli sterkere.

Jo mer skade du gjør, jo mer tåler skjoldet ditt, og er du hissig nok på slagmarken kan du nå et rustningsnivå som er høyere enn lilla – dagens kraftigste rustningstype.

Respawn påpeker at Evo Shield aldri mister kraft, selv om brukeren mister livet. Klarer du å knerte en spiller med rustningen kan du altså knabbe den og fortsette å oppgradere selv. Evo Shield vil i utgangspunktet kun være tilgjengelig under System Override Collection Event, men utvikleren vil vurdere å inkludere den på heltid – avhengig av tilbakemeldinger fra spillere.

Samme kamp igjen og igjen

Den nye modusen som følger med neste ukes oppdatering heter Deja Loot, og som navnet tilsier skal det handle om ting som gjentar seg. Hver kamp du hiver deg ut i har samme utstyr på samme plass. Hver gang.

Finner du et sted med lilla rustning og en R301 kan du lande der igjen neste kamp og finne akkurat det samme. Selvfølgelig vil motspillerne finne de samme stedene, så her kan man forvente harde kamper fra første stund.

Til og med flyet (som man hopper fra ved kampens begynnelse) og sirklene er låst i Deja Loot. Respawn vil riktignok endre både fly og sirkel én gang per dag, så det blir litt variasjon. Første uken med Deja Loot spilles på World's Edge-kartet, mens uke to drar modusen over til Kings Canyon.

Som alltid med Apex Legends-oppdateringer blir det også bunker med kosmetikk å samle på. Du kan se et utvalg av drakter og våpenmaling i traileren øverst i artikkelen.

Les også: Fortnites nyeste sesong handler om hemmelige agenter »

Siste fra forsiden