Ny Jurassic World Evolution-trailer viser hvordan spillet skal se ut

Dinosaurenes marsj.

I anledning helgens Frontier Expo-arrangement i London slapp Frontier Developments en ny trailer for Jurassic World Evolution. Videoen – som du kan se over – tar oss med inn i spillets dinosaurfylte verden, og viser frem både store og små beist i ulike omgivelser.

Jurassic World Evolution skal lanseres sommeren 2018.
Frontier Developments

Glimt av hvordan det faktisk blir å spille Jurassic World Evolution uteble fra presentasjonen. Utvikleren hadde imidlertid med seg noen nye detaljer om hva vi kan forvente av spillet når det lanseres til neste år.

Valget er ditt

Jurassic World Evolution er satt til øygruppa Muertes Archipelago, der spillere får realisere sine drømmer om å bygge og drive sin egen dinosaurpark. Målet er å skape en underholdende, innovativ og trygg opplevelse for parkens besøkende, men hvordan man velger å gå frem er opp til hver enkelt spiller.

Frontier forteller at spillet har tre forskjellige fokuspunkter: Underholdning, Sikkerhet og Vitenskap. Hva som er viktigst for nettopp din park bestemmer du selv, og du kan pumpe alle ressursene inn i én retning eller fordele alt jevnt over.

Med minst fem forskjellige øyer, som man låser opp etter hvert, lover utvikleren flere sjanser til å prøve seg frem med ulike strategier. Hver øy representerer en fersk start med blanke ark, i tillegg til å introdusere nye muligheter og utfordringer for spillere å gi seg i kast med.

Jurassic World Evolution kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One i løpet av sommeren 2018. Frem mot lanseringen vil Frontier dele mye mer informasjon om spillet.

Vi likte Frontiers forrige fornøyelsesparkspill.
Les anmeldelsen av Planet Coaster her »

Siste fra forsiden