Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 7

Ny luke, og ny premie til en heldig vinner

Lei av å spille med de gamle Koss-hodetelefonene?

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Julespilling i 7.1 surround

Logitech G633 Artemis Spectrum.
Logitech

Bak dagens luke ligger det en kraftplugg av et hodetelefon-sett fra Logitech. G633 Artemis Spectrum kan ikke bare brukes på PC, mobil og spillkonsoller, men om du skulle være så teknisk anlagt at du klarer å installere driveren på datamaskinen, får du surroundlyd i 7.1 kanaler rundt ørene.

Med disse koppene på hodet kan du høre fienden snike seg rundt bak deg og skyte deg med svært overbevisende lydkvalitet. Eller, du vet, kanskje surround-lyden hjelper deg å snu og knerte kjeltringen først.

I tillegg lar driveren deg tilpasse fargene i lysstripen og logoen på klokkene, samt å stille inn din egen equalizer på lyden. Om ikke det er nok, er det også mulig å koble til en ekstra enhet, slik at du kan ta telefonen uten å måtte stoppe spillet. Ingen ting er vel verre enn å avbryte en episk kamp når mor vil vite om du kan komme på besøk 2. juledag?

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
1354 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden