Heroic - Paris Major

Nok en norsk klubb kvalifiserer seg til Paris

Norskeide Heroic er klar for Major i Paris etter tre strake seiere i kvalifiseringen.

Kvalifiseringene til den siste Majoren i Counter-Strike: Global Offensive stormer videre og flere lag skal kjempe om muligheten til å konkurrere om den siste store Major-tittelen i denne versjonen av Counter-Strike.

Klar for Paris etter tre strake seiere

Norskeide Heroic er det første laget fra gruppe B i den europeiske RMR-kvalifiseringen som har sikret seg billetter til Paris. Den danske lagoppstillingen med en brennhet Rasmus «sjuush» Beck i spissen vant alle sine tre kamper mot henholdsvis 500, Aurora og Mote hvor laget overbeviste med unntak av et eneste kart mot Aurora som gikk alle 30 rundene før Heroic sikret kart-seier.

Dette er fjerde gang på rad at Heroic sikrer avansement til en Valve-Major, den tredje med legende-status.

Jakob «Jabbi» Nygaard fortsetter å imponere for sitt Heroic.
Josip Brtan/ HLTV.org

Beck på sin side leverte knallsterke 1.45 i rating i løpet av disse fire kartene og må sies å være i god form før Paris. Med det er Heroic den andre norske klubben som er klar for Major etter at Apeks også kvalifiserte seg fra gruppe A i påsken.

LES OGSÅ:– det betyr vanvittig mye for klubben

Norsk deltagelse i Paris

I tillegg til norske klubber er det på spiller-basis allerede to deltagere klare i Joakim «Jkaem» Myrbostad og Håkon «Hallzerk» Fjærli som representerer henholdsvis Apeks og Complexity. Begge spillere må sies å være i god form under kvalifiseringene hvor Myrbostad avsluttet med en total rating på 1.16 såvidt bak sin landsmann i Complexity som leverte 1.20 i rating for sitt lag.

Om alt klaffer kan Norge få en tredje deltager til Paris dersom FaZe vinner Last Chance-kvalifiseringen senere denne måneden hvor Håvard «rain» Nygaard spiller. Grand Slam-vinnerne røk overraskende ut etter å ha tapt tre oppgjør i gruppa A av RMR-kvalifiseringen. Selv om laget skal være favoritt til å ta den siste plassen til Major er det sterk motstand som venter, og fortsatt spilles det kamper som avgjør hvem Nygaard og hans FaZe mot slå for å gå videre.

Blast.tv Paris går av stabelen 13. mai og har en total premiepott på 13 000 000 kroner.

LES OGSÅ: 777 sin nedtrapping i Counter-Strike kan bane vei for andre

Siste fra forsiden