Ny Rocket League-modus snur opp ned på spillet

I «Dropshot»-modusen har banen ingen mål.

Psyonix har annonsert en ny gratis modus for Rocket League, som skal lanseres på samtlige plattformer den 22. mars. «Dropshot» handler som vanlig om biler, ball og spenstig luftakrobatikk, men byr på en ganske annen opplevelse enn noen tidligere modus i bilfotballspillet.

I Dropshot-modusen lager man sine egne mål i gulvet.
Psyonix

I Dropshot finnes det nemlig ingen mål – i hvert fall ikke i tradisjonell forstand – og for å score må man bokstavelig talt konstruere nettmaskene selv. Modusens brett har et flisgulv som kan ødelegges, og ved å skyte ballen på samme flis vil det etter hvert åpne seg et hull i gulvet der man kan score.

Banen er delt i to, så det gjelder å åpne hull på motstanderens banehalvdel, samtidig som man passer på sine egne fliser. Når ballen går i mål nullstilles arenaen, og man må begynne prosessen på nytt.

Traileren for Dropshot – som du kan se øverst i artikkelen – viser litt av hva spillere kan forvente fra den nye modusen.

Ny konkurransesesong

Slik blir rangeringssystemet i Rocket Leagues fjerde sesong.
Psyonix

I tillegg til Dropshot kunngjorde Psyonix at Rocket Leauges tredje konkurransesesong omsider går mot slutten. Sesong nummer fire sparkes i gang den 22. mars, med blanke ark og nye muligheter til å hevde seg på spillets rangerte tabeller.

For den nye sesongen har utvikleren gjort visse endringer til rangeringssystemet, med blant annet et helt nytt nivå å klatre opp på. Hvordan dette skal fungere i praksis har Psyonix enda ikke avslørt, men bildet til høyre viser hvordan det oppdaterte systemet vil se ut.

En ny runde med Rocket Leagues største turnering er også i gang.
Norske «gReazy» vil prøve å forsvare tittelen som verdensmester »

Siste fra forsiden