Sekiro: Shadows Die Twice - trailer

Ny Sekiro-trailer gir et glimt av spillets bakgrunnshistorie

De samuraiene hadde skarpe sverd, gitt.

Ved siden av å produsere flotte kampsystemer og vidunderlige verdener har Dark Souls-skaper FromSoftware gjort seg bemerket for sine tvetydige og uforståelige historier. I sitt neste spill – Sekiro: Shadows Die Twice – prøver den japanske utvikleren riktignok flere nye ting, og blant annet ser det ut til at vi skal få en historie fortalt på mer tradisjonelle måter.

Sekiro: Shadows Die Twice.
Activision

Den nyeste traileren for Sekiro – som du kan se i videovinduet over – gir oss et innblikk i bakgrunnshistorien til spillets protagonist. I videoen ser vi den titulære hovedpersonen som en ung gutt, fortapt på en diger slagmark.

Sekiro blir rekruttert av en mann kalt Owl, som tilsynelatende bestemmer seg for å trene opp unggutten. Owl fremstår ikke nødvendigvis som en vennligsinnet mester, og vi får blant annet se hvordan Sekiro fikk det store arret han har i ansiktet.

Brutalt og blodig

Sekiro: Shadows Die Twice ble opprinnelig avduket på E3 2018, som det neste store prosjektet fra FromSoftware og utviklerlegenden Hidetaka Miyazaki. Ved første øyekast minner nok spillet mye om Dark Souls, men de som tar utfordringen vil oppdage mange avvik fra den kjente FromSoft-formelen.

Vi fikk prøve Sekiro i fjor, og lot oss imponere over alt fra nivådesignet til det brutalt vanskelige kampsystemet.

– Basert på det jeg fikk se i Melbourne er jeg ikke i tvil om at From Software igjen treffer blink, og Sekiro: Shadows Die Twice vil sannsynligvis føye seg til rekken over utviklerens førsteklasses actioneventyr. Spillet er grisevanskelig, med et svært velskapt kampsystem og ikke minst er det lekkert å se på, skrev undertegnede den gang.

Sekiro: Shadows Die Twice lanseres for PC, PlayStation 4 og Xbox One den 22. mars 2019.

FromSoftware har flere prosjekter på gang.
To uannonserte spill er på vei »

Siste fra forsiden