Ny trailer avslører mer om Pokémon GO-skaperens Harry Potter-spill

Mobilspillet lanseres en gang til neste år.

I fjor kunngjorde Pokémon GO-skaper Niantic Labs at arbeidet var i gang med et nytt spill i samme gate, denne gangen basert på Harry Potter. Frem til nå har vi ikke fått vite mye om prosjektet, men denne uken lettet utvikleren litt på sløret.

En fersk teaser-video for Harry Potter: Wizards Unite – som du kan se over – gir et lite hint om hva vi kan forvente av opplevelsen. Traileren viser en gullsnopp som er på avveie i den vanlige verden, men som raskt blir fanget av en heks som dukker opp fra intet.

Krise i magiverdenen.
Warner Bros.

Etter all sannsynlighet vil spillere få i oppgave å utføre lignende oppgaver rundt omkring i vår egen verden.

Lanseres i 2019

Som spillets nylig oppdaterte nettside forklarer er målet nemlig å hindre at trollmannsverdenen blir oppdaget av gompene – alminnelige mennesker. Spillere inntar rollen som et medlem av magidepartementet, og skal ifølge utvikleren trene opp lynraske tryllestavreflekser, spore opp magiske forstyrrelser og lære seg å kaste en rekke forskjellige trylleformler.

Traileren avslører også at Harry Potter: Wizards Unite vil lanseres en gang i 2019, uten at vi fikk noen nærmere dato. De som er interesserte i å få vite mer kan abonnere på et nyhetsbrev via spillets nettsider.

Harry Potter: Wizards Unite utvikles i samarbeid med det Warner Bros.-eide studioet Porkey Games. Hvilke plattformer spillet kommer til er foreløpig uvisst.

Leter du etter andre mobilspill å more deg med?
Her er våre anbefalinger for denne måneden »

Siste fra forsiden