Harry Potter: Wizards Unite

Harry Potter: Wizards Unite legges ned

Niantic skroter det Pokémon GO-lignende spillet tidlig neste år.

Niantic

Harry Potter: Wizards Unite, trollmannsalternativet til Pokémon GO, har nådd veis ende. Utvikler Niantic kunngjorde nemlig på tirsdag at mobileventyret skal legges ned tidlig neste år.

Harry Potter : Wizards Unite stenger dørene 31. januar.
Niantic

I en melding på spillets nettsider skriver teamet at spillet først skal fjernes fra Apples App Store, Google Play og Galaxy Store 6. desember. Samtidig fjernes muligheten til å kjøpe innhold i spillet.

Selve opplevelsen holder det gående et lite stykke inn i det nye året. 31. januar 2022 er det imidlertid kroken på døra, og alt av servere skrus av.

Som et siste farvel kommer Niantic til å kjøre flere arrangementer og spesialoppdrag i spillet frem mot nedleggelsesdagen. Her får spillere bli med Harry Potter og Hermine Grang på å ta knekken på spillets ondskap en gang for alle.

Harry Potter: Wizards Unite ble opprinnelig lansert i 2019, fra samme utvikler som sto bak fenomenet Pokémon GO. I spillet kunne man traske rundt i den virkelige verden og fange magiske gjenstander som dukker opp på telefonen.

Akkurat hvorfor det nå legges ned gikk Niantic ikke ut med. Etter alt å dømme klarte det imidlertid aldri å nå samme suksess som Pokémon GO, som fortsatt raker inn milliarder av kroner hvert år.

Niantic har på ingen måte gitt opp AR-drømmen.
Transformers: Heavy Metal er det neste spillet fra Pokémon GO-utvikleren »

Siste fra forsiden