Transformers: Heavy Metal

Transformers: Heavy Metal er det neste spillet fra Pokémon GO-utvikleren

Roboter i forkledning.

Niantic Labs

Pokémon GO-skaper Niantic Labs har kunngjort sitt neste spillprosjekt. Også denne gangen er opplegget basert på AR-teknologi – eller utvidet virkelighet – men i stedet for lommemonstre skal spillere få jakte på gigantiske Transformers.

Nå skal jeg ut på eventyr.
Niantic Labs

Transformers: Heavy Metal heter spillet, som ifølge Niantic bringer Optimus Prime og Bumblebee til live gjennom mobilskjermen. Spillere slutter seg til de hyggelige Autobot-robotene og blir med i krigen mot de mer drapslystne Decepticon-robotene.

Med unntak av et par skjermbilder har utvikleren foreløpig ikke vist mye av opplevelsen. Det høres imidlertid ut som den blir ganske lik som både Pokémon Go og Harry Potter: Wizards Unite.

– Transformers er den perfekte serie for utvidet virkelighet. Å kjempe og møte på gigantiske roboter i den virkelige verden er en utrolig opplevelse. Vi ønsker å leve opp til de store forventningene til Transformers-fans over hele verden og gi dem et spill som er ulikt noe de har spilt før, sa Niantic-sjef John Hanke i en uttalelse.

Etter planen skal Transformers: Heavy Metal lanseres for iOS og Android senere i år. Før den tid blir det betatesting i enkelte land, men akkurat hvilke har Niantic enda ikke avslørt.

LES OGSÅ: Pokémon GO raker inn mer penger enn noen gang »

Siste fra forsiden