Harry Potter: Wizards Unite - lansering

Harry Potter: Wizards Unite-lanseringen begynner denne uken

Oppdatert: Spillet er tilgjengelig i Norge nå.

Oppdatering: 23. juni:Via sine nettsider melder Niantic at Harry Potter: Wizards Unite nå er tilgjengelig i Norge, samt i en rekke andre land. Dermed er det bare å laste ned spillet gratis fra enten App Store, Google Play eller Samsung Galaxy Store.

Opprinnelig sak følger.

Harry Potter: Wizards Unite, det neste spillet fra Pokémon GO-skaper Niantic Labs., vil straks begynne sitt korstog for å ta over verden. Det melder Niantic på Twitter.

Harry Potter: Wizards Unite.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Fredag 21. juni er dagen det smeller i enkelte regioner. Ifølge utvikleren skal spillet etter hvert slippes verden over, men for å teste kapasiteten og stagge pågangen vil tilgang rulles ut i bølger.

Først ut er USA og Storbritannia, og utover det har ikke Niantic sagt noe. Når vi kan vente Wizards Unite i Norge er dermed uvisst, men for Pokémon GO tok det ti dager fra lanseringen i USA til vi offisielt fikk hoppe inn.

En trollmannsverden i ubalanse

Harry Potter: Wizards Unite er et såkalt AR-spill i samme mal som Pokémon GO, selvfølgelig med noen unntak. For det første er spillet satt i trollmannsuniverset til J. K. Rowling, og i stedet for lommemonstre skal man fange diverse magiske skapninger som har løpt løpsk.

Vi har allerede testet spillet, men har så langt ikke latt oss imponere.

– Det vi sitter igjen med er et mobilspill som prøver å gjøre veldig mye, men som ikke lykkes spesielt godt med noe av det. Her skal man samle klistremerker, bekjempe onde skapninger, sanke gjenstander og brygge eliksirer, og det hele smelter sammen i en rotete suppe som ikke er i nærheten av å motivere meg til å spille mer, kommenterte undertegnede for en drøy måned siden.

En Minecraft-variant av Pokémon GO er også på vei.
Minecraft Earth lar deg utforske og bygge med venner »

Siste fra forsiden