Ny trailer viser hvordan du bygger imperiet ditt i Conan Exiles

Noe du bør, før motstanderen din lager en koloss som kommer og knuser deg.

I den nyeste traileren til Funcoms kommende Conan Exiles, går de litt mer inn i dybden på hvordan spillerne kan bygge og utvikle tilholdsstedene sine. De viser frem muligheten til å utvikle det som kanskje starter som enkelt ly mot været, til en landsby og videre til store festninger.

Den spede begynnelse.
Funcom

Samtidig med traileren sendte de ut en pressemelding med litt tilleggsinformasjon. Blant annet påpeker de viktigheten i å bygge gjennomtenkt, da du må kunne beskytte mot monstre, kannibaler, fiendtlige spillere og ymse andre uhumskheter.

Utviklingsstige

For å få de aller beste våpen, rustninger, møbler og pyntegjenstander må du bygge opp teknologien din. Som ganske vanlig i denne type spill, gjøres dette gjennom en smie, garver eller lignende. Noe Conan Exiles gjør utenom det vanlige, er måten du får tilgang til forskjellige typer teknologi. For å få tilgang til, for eksempel, stygiske våpen, må du finne en stygisk smed ute i spillverdenen, fange han og gjøre han til trellen din, for så å plassere han foran smien.

Fjellby.
Funcom

Funcom ønsker at spillerne skal ha så mye frihet som mulig når de skal bygge, og drar frem muligheten til å bygge oppetter fjell- og klippevegger som eksempel på dette.

Det som kan tyde på å være et slags "endgame-mål", er muligheten til å mane frem en avatar av guden du tilber. I traileren viser de en massiv koloss som baner vei gjennom veggen til en festning som det skulle vært et sandslott. Dette skal visstnok ta store mengder ressurser og tid for å oppnå, men i kommentarfeltet til traileren oppfordrer Funcom likevel til å bygge en plass med naturlig forsvar mot disse magiske kjempene.

Les mer om Conan: Exiles »

Siste fra forsiden