Ny trailer viser hvordan du bygger imperiet ditt i Conan Exiles

Noe du bør, før motstanderen din lager en koloss som kommer og knuser deg.

I den nyeste traileren til Funcoms kommende Conan Exiles, går de litt mer inn i dybden på hvordan spillerne kan bygge og utvikle tilholdsstedene sine. De viser frem muligheten til å utvikle det som kanskje starter som enkelt ly mot været, til en landsby og videre til store festninger.

Den spede begynnelse.
Den spede begynnelse. Bilde: Funcom

Samtidig med traileren sendte de ut en pressemelding med litt tilleggsinformasjon. Blant annet påpeker de viktigheten i å bygge gjennomtenkt, da du må kunne beskytte mot monstre, kannibaler, fiendtlige spillere og ymse andre uhumskheter. 

Utviklingsstige

For å få de aller beste våpen, rustninger, møbler og pyntegjenstander må du bygge opp teknologien din. Som ganske vanlig i denne type spill, gjøres dette gjennom en smie, garver eller lignende. Noe Conan Exiles gjør utenom det vanlige, er måten du får tilgang til forskjellige typer teknologi. For å få tilgang til, for eksempel, stygiske våpen, må du finne en stygisk smed ute i spillverdenen, fange han og gjøre han til trellen din, for så å plassere han foran smien.

Fjellby.
Fjellby. Bilde: Funcom

Funcom ønsker at spillerne skal ha så mye frihet som mulig når de skal bygge, og drar frem muligheten til å bygge oppetter fjell- og klippevegger som eksempel på dette.

Det som kan tyde på å være et slags "endgame-mål", er muligheten til å mane frem en avatar av guden du tilber. I traileren viser de en massiv koloss som baner vei gjennom veggen til en festning som det skulle vært et sandslott. Dette skal visstnok ta store mengder ressurser og tid for å oppnå, men i kommentarfeltet til traileren oppfordrer Funcom likevel til å bygge en plass med naturlig forsvar mot disse magiske kjempene.

Les mer om Conan: Exiles »

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen