The Last of Us Part II

Ny video viser frem enda mer av The Last of Us Part II

Og flere detaljer har vi også fått.

Det er bare få dager siden vi fikk lanseringsdatoen til The Last of Us II akkompagnert av en ny trailer, og allerede nå har vi fått servert et nytt, lengre klipp fra spillet.

Naughty Dog kunngjorde nettopp at de har sluppet en video som viser utdrag fra en tre timer lang demo som nylig ble gjort tilgjengelig for media, samt kommentarer fra utviklerne.

Videoen, som du kan se øverst i artikkelen, inneholder en god del hittil usette deler av spillet, og byr også på et par nye opplysninger.

Sony

Kan luktes av hunder

Utviklerne kan blant annet avsløre at snikingen i spillet får et ekstra lag av intensitet ved at det finnes hunder som kan plukke opp luktspor fra spillfiguren din – som altså betyr at man får én mer bekymring i tillegg til å unngå å bli sett eller hørt.

Ellers ser vi flere demonstrasjoner av hvordan kampsystemet fungerer, og et totalt overhalt oppgraderingsystem hvor man har langt flere muligheter til å tilpasse spillfiguren til din egen spillestill og til å konfigurere våpen og utstyr.

Studioet kan også fortelle at trusselnivået til alle fiender, også de på lavere nivåer, er blitt betydelig sterkere, og man må bryne seg på sjefskamper som kan by på en skikkelig utfordring.

The Last of Us Part II kommer til PlayStation 4 den 21. februar 2020, og Naughty Dog lover at mye mer informasjon vil bli delt innen den tid.

Les også: Ny info tyder på at Red Dead Redemption 2 kommer til PC »

Siste fra forsiden