Nye Deus Ex blir utsatt

Vi må vente litt ekstra på den etterlengtede tittelen.

Japanske Square Enix har utsatt Deus Ex: Human Revolution. Spillet skulle egentlig ha blitt lansert innen utgangen av mars neste år, men har nå blitt utsatt til utgiverens neste finansår, som starter i april.

Når kommer nye Deus Ex?

Utgiveren forteller at de har opplevd svake salgstall for sine nye spillutgivelser, samt at en av deres nøkkeltitler (muligens Final Fantasy XIV) har fått en svært hard mottakelse av markedet. De mener den beste måten å sikre seg mot dette i fremtiden er å bruke mer tid på utvikling.

– Derfor har vi valgt å bruke mer tid på å finpusse vårt kommende spill, Deus Ex: Human Revolution. Det innebærer en endring i lanseringsplanen, fra inneværende finansår til neste finansår, sier selskapet i en offisiell uttalelse Eurogamer har fått tilgang på.

Square Enix har også kuttet kraftig ned på forventningene til dette finansårets profitt. Nå tror de at de vil tjene hele 90% mindre penger enn det de tidligere hadde antatt.

Deus Ex: Human Revolution foregår 25 år før hendelsene i originalspillet. Underveis vil du møte visse kjente ansikter fra de to eksisterende spillene, men utviklerne lover at man ikke vil gå glipp av noe ved å spille Human Revolution uten å ha opplevd de to andre Deus Ex-titlene.

Hovedpersonen i spillet er Adam Jensen, en sikkerhetsansatt som nesten blir drept i et angrep på bioteknologifirmaet han jobber på. For å overleve ble han nødt til å operere inn mekaniske elementer i kroppen sin. I sitt arbeid med å finne ut mer om angrepet vikles han inn i en omfattende konspirasjon.

Du kan lese mer om spillet i vår sniktitt.

Siste fra forsiden