Nye Dragon Ball Z-spill på vei

Atari har kunngjort to nye Dragon Ball-spill; Super DBZ og Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2.

Super DBZ skal etter planen lanseres i juni, og Atari forteller at det kommer med en intens kampopplevelse ulikt noe annet Dragon Ball-spill. Spillet utvikles av Craft & Meister, som er studioet til Street Fighter II-produsenten Noritaka Funamizu, og her loves vi en haug av intense kombinasjonsangrep og autentisk arkade-slåssespill-action.

Hver av figurene i spillet (her nevnes Goku, Gohan og Vegeta) får sine egne kampstiler og lynraske bevegelser. Super DBZ kommer kun til PS2, og Craft & Meister vil utnytte seg maksimalt av sin erfaring med slåssespill for å gjøre Super DBZ så spennende som mulig.

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 er et mer tradisjonelt Dragon Ball Z-eventyr. Spillet kommer til PS2 i november, og Atari sier at det gir spillerne den ultimale kamputfordringen, med over 100 figurer, 15 store og ødeleggbare miljøer i 3D og ni forskjellige spillmoduser.

Spillet skal være det frieste og mest dynamiske Dragon Ball Z-spillet til nå, og kommer med en haug av nye elementer og forbedringer i forhold til tidligere Dragon Ball Z-spill. For mer informasjon om Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 og Super DBZ kan du besøke seriens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden