Demo: Wallace & Gromit's Grand Adventures

Nye eventyr for radarparet

Nå kan du teste det første Wallace & Gromit-eventyret.

Den distré oppfinneren Wallace og den over gjennomsnittet intelligente hunden hans, Gromit, er klare for en ny serie med underfundige og merkelige eventyr - denne gangen i interaktiv form, takket være amerikanske Telltale Game.

Nå kan du teste det første spillet i den episodebaserte Wallace & Gromit-serien. Den nylanserte demoen består av innhold trukket ut fra hele spillet, slik at du får et godt bilde av hvordan det arter seg. Blant annet kan du se frem til å spille både som Wallace og Gromit.

Du får også teste spillets nye kontrollsystem. I stedet for å gå for en ren pek-og-klikk-variant, som Telltale har gjort i tidligere spill, har de denne gangen laget et system som bruker både mus og tastatur. Dette er for å gjøre spillet egnet til håndkontrolleren på Xbox 360.

Demoen er for øyeblikket kun for PC, men når Xbox 360-versjonen lanseres på Xbox Live Arcade kan også konsolleiere kose seg med litt eventyrspilling. Telltale vil kunngjøre lanseringsdatoen for 360-utgaven i løpet av kort tid.

PC-versjonen kommer i salg 24. mars, og kan allerede nå forhåndsbestilles direkte fra Telltale Games.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden