Nye grøss i Forbidden Siren 2

Forbidden Siren. Bare lyden av navnet får selv hardbarkede PS2-spillere til å fryse nedover ryggen. Her er informasjon om etterfølgeren.

Forbidden Siren står som et av de mest vellykkede forsøkene på å lage et virkelig skremmende grøsserspill for PS2, og nå er det klart at også etterfølgeren får en europeisk lansering. Denne gangen foregår handlingen på ei øy som heter Yamijima, som ligger utenfor kysten av Japan.

Det hele begynner som en normal dag, hvor en gruppe forskjellige mennesker befinner seg på den tilsynelatende idylliske øya, hver med sine egne årsaker for å besøke stedet. Blant annet finner vi en journalist (som er der for å skrive en rapport om øyas mystiske fortid), en blind forfatter (og hunden hans), en rømling og en spåkone.

Utover ettermiddagen blåser det opp til tropisk storm, og sjøen får en blodig rødfarge. Journalisten fanges av bølgene og våkner senere opp på stranden, hvor han møter ei mystisk jente som blir jaget av en gruppe mennesker som etter hvert viser seg å være Shibito - levende døde. Sammen prøver de å flykte, men hvor langt de kommer gjenstår å se.

Shibito-zombiene i Forbidden Siren er ikke som andre zombier. Disse er raske og relativt smarte, og hvis du først får en av dem på nakken bør du stikke så raskt som mulig, for selv om du får lagt den i bakken vokner den raskt til "live" igjen. I Forbidden Siren 2 må du også kjempe mot de mystiske "mørkets mennesker", Yamibito.

Forbidden Siren 2 (kjent som Siren 2 utenfor Europa) skal etter planen lanseres til neste år, kun til PS2. Sony har forøvrig også fortalt at det kommer en Forbidden Siren-film, som regisseres av Yukihiko Tsutsumi. Om filmen kommer på kino utenfor Japan gjenstår å se.

Siste fra forsiden