Nye helter er på vei til Hearthstone

Snart kan du velge mellom flere figurer i hver klasse.

Den første helten som blir tilgjengelig er Magni Bronzebeard, kjent fra MMO-giganten World of Warcraft.
Blizzard Entertainment

Etter et par teasere på Twitter og hjemmesidene til Blizzard i forrige uke er det nå klart hva som står på tapetet for neste innholdsutvidelse til Hearthstone: Heroes of Warcraft. Nye helter til hver klasse er på vei, med unike animasjoner og nesevise dialoger i ekte Hearthstone-stil.

Til skuffelse for mange av fans vil de nye heltene være rent kosmetiske, og heltekreftene og kortene du har tilgjengelig vil ikke endres.

Nye helter, nye lekre animasjoner.

Kongen av Ironforge trer inn i vertshuset

Den første helten som blir tilgjengelig er Magni Bronzebeard, kjent fra MMO-giganten World of Warcraft som kongen av dvergebyen Ironforge. Han vil representere Warrior-klassen, men det er fortsatt uvisst hvilke figurer som dukker opp som erstatninger for de andre åtte klassene i spillet.

De alternative heltene vil få egne animasjoner for kreftene sine og det følger også med ny dekorasjon for baksiden av kortene.

Blandet mottagelse hos spillerne

Nyhetene om at de nye heltene ikke vil få nye krefter ble en skuffelse for mange av spillerne, spesielt når man må ut med nesten 80 kroner for én enkelt figur. Dette blir Blizzards første flørt med å selge rent kosmetisk innhold i Hearthstone og spillerbasen har tatt til sosiale medier for å kritisere selskapets prioritering av visuelle oppgraderinger, fremfor funksjoner som har vært etterspurt i lang tid.

Det er trygt å anta at hver klasse vil få sin egen alternative helt etter hvert, men det vil ikke bli lansert helter for alle ni klassene samtidig.

Norges beste Hearthstone-spillere gir deg sine turneringstips:
Slik kan du forbedre deg og spille mer strategisk i Conquest-formatet »

Siste fra forsiden