The Grinder på flere formater

Nye jaktmarker

Actionspillet er ikke lenger eksklusivt til Wii.

For et halvt år siden hørte vi for første gang om The Grinder fra amerikanske High Voltage Software. Dette er et skytespill i førsteperson som på den tiden var eksklusivt til Wii, men nå er det klart at The Grinder også slippes på PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

IGN intervjuet Kerry Ganofsky og Eric Nofsinger fra High Voltage om spillet, og de kunne fortelle at det kommer til alle tre konsollene og PC. Noen nye detaljer om prosjektet eller de nye utgavene ble ikke offentliggjort, og de lover å fortelle mer om The Grinder på årets GDC.

The Grinder er inspirert av Valves Left 4 Dead og High Voltages eget Hunter: The Reckoning. Som en av fire krigere skal du bekjempe horder av monstre og vandøde. Disse er horder i bokstavelig forstand, for det skal være flere titalls fiender på skjermen samtidig.

Du kan enten spille gjennom enspillerkampanjen alene eller sammen med opptil tre kamerater. Hvis du spiller alene får du likevel selskap av tre datastyrte kompanjonger, og som i Left 4 Dead er det også en egen kunstig intelligens dedikert til å justere vanskelighetsgraden avhengig av hvordan du spiller.

The Grinder skal etter planen slippes på Allehelgensaften 2011.

Siste fra forsiden