Nye knep og mer knask

Den første tilleggspakken til Costume Quest er underveis.

Costume Quest får nytt innhold med tilleggspakken Grubbins on Ice, som blir tilgjengelig via Xbox Live Arcade og Playstation Network. Denne gangen har utvikleren Double Fine kvittet seg med det orange løvet og gresskarene til fordel for et snødekt vinterlandskap.

Tilleggspakken skal by på et helt nytt eventyr som plukker opp tråden der den opprinnelige fortellingen sluttet. Hovedpersonene må nok en gang gå dør til dør for å tigge snop, samtidig som de må slåss mot slemme, godtestjelende grubbins.

Grubbins on Ice gir blant annet tilgang til nye kostymer, og Double Fine vil benytte anledningen til å fikse et par av problemene spillet har lidd under så langt.

Etter planen skal nye lagringspunkt legges til slik at spillerne har alternativer til autolagringen, og det vil bli mulig å pause spillet under filmsekvensene. Dialogen skal også foregå i et noe roligere tempo, til glede for alle som tidligere syntes at tekstrutene fløy forbi litt for raskt.

Ryktene sier at innholdet i tilleggspakken er noe større enn et vanlig brett, og byr på rundt fem timer spilletid; litt avhengig av hvor fort du ønsker å dure gjennom spillet.

Nøyaktig dato er foreløpig ikke fastsatt, men det nedlastbare innholdet vil sannsynligvis bli tilgjengelig i løpet av desember.

(Kilde: Kotaku, Gamespot)

Siste fra forsiden