Nye Playstation-modeller på vei

Ny PSP og PS3

Til høsten lanseres PSP-3000, med ny skjerm og innebygd mikrofon. Vi får også en 160 GB Playstation 3-modell.

Som den eneste av de tre store konsollprodusentene hadde Sony en stor pressekonferanse på Games Convention i går. Der kunngjorde de to nye Playstation-modeller.

Den nye PSP-modellen.

Den første av disse er PSP-3000, en forbedret versjon av håndholdte PSP. Denne modellen kommer med en avansert LCD-skjerm med høyere bildekvalitet, samt en innebygd mikrofon.

Konsollen skal lanseres i europa i oktober, og vil selges i pakker sammen med ulike spill og programmer. Vi loves pakker med Buzz: Master Quiz, Fifa 09 og Harry Potter, samt en pakke med kommunikasjonspakke.

PSP-3000 vil koste 199 euro i Europa, noe som vil si omtrent 2000 kroner. Sony har imidlertid ikke kunngjort noen eksakt norsk pris for den nye modellen.

Sony hadde også en ny Playstation-modell å presentere. Denne skal lansere 31. oktober i Europa, og kommer med 160 GB harddiskplass (dobbelt så mye som dagens modeller, altså).

PSP-3000 kommer også i sort.

Dermed kan du lagre mye mer nedlastbart materiale, samt videoer, fotoer og andre ting du vil ha på stuekonsollen. For å hjelpe deg å fylle plassen, gir Sony deg også nedlastbart materiale verd 70 Euro (detaljer om dette kunngjøres senere).

Prisen du må ut med for å skaffe deg en Playstation 3 med 160 GB lagringsplass er 449 euro (cirka 4500 norske kroner, men Sony har heller ikke her kunngjort noen eksakt norsk pris enda).

Sony kunngjorde også at de vil lansere et trådløst tastatur for Playstation 3 innen året er omme. Dette kan festes til PS3-kontrolleren, og kommer med snarveiknapper for PS3-menyen.

Siste fra forsiden