Nye spill til Steam

Strategy First har kunngjort at de vil bringe flere spill til brukerne av Valve sitt Steam-system. Det første er det maritime krigsspillet S.C.S. Dangerous Waters.

Steam ser for alvor ut til å være i ferd med å ta opp konkurransen med andre distribusjonssystemer for spill. Nå har den kanadiske spillutgiveren Strategy First kunngjort at de vil bruke Steam som distribusjonsformat for flere kommende spill, og det første av disse er S.C.S. Dangerous Waters, som kommer i desember.

Gabe Newell fra Valve sier at Strategy First har et godt rykte for å levere kvalitetsspill fra uavhengige utviklere, og at de gleder seg til å kunne tilby spillene deres til Steam-brukerbasen, som er på nesten seks millioner. Flere detaljer om avtalen mellom Strategy First og Valve vil bli kunngjort senere.

S.C.S. Dangerous Waters gir deg total kontroll over mer enn ti ulike fartøy fordelt på tre hovedgrupper; luftfartøy, undervannsfartøy og båter/skip. Spillet lar deg styre de individuelle stasjonene ombord på disse fartøyene, og du får i tillegg lov til å planlegge og utføre store angrep med massevis av allierte enheter, ved hjelp av kommandørfunksjonen.

Spillet kommer med over 270 sivile og militære enheter totalt, og utviklerne lover innovativ kunstig intelligens, en ny og svært autentisk modellering av fysikk og radarsensorer, en avansert grafikkmotor og et innebygd redigeringsverktøy for oppdrag som gir deg like mye kontroll som designerne av spillet. I tillegg kommer spillet med omfattende muligheter for flerspiller, inkludert kooperativt spill.

Dangerous Waters er ikke det eneste krigsspillet som blir lansert på Steam for tiden. Introversion Software sitt kritikerroste taktiske krigsspill Darwinia er også i ferd med å lanseres over Valve sitt distribusjonssystem. I dette forfriskende spillet tas du med inn i et virtuelt univers som må reddes fra et ondsinnet virusangrep.

Siste fra forsiden