Nye Zelda-trailere viser enda mer av den enorme spillverdenen

Heftige dynamiske væreffekter er noe av det man kan se i de nye klippene.

Vi har allerede fått et ganske godt innblikk i hva vi kan vente oss av det kommende spillet The Legend of Zelda: Breath of the Wild, men den massive spillverdenen har fremdeles mye nytt å by på. Som blant andre Eurogamer melder har det nå kommet hele tre nye klipp fra storspillet.

De nye videoene dukket opp på den Nintendos japanske YouTube-kanal og viser oss blant annet et knippe fiendekamper og snødekte områder hvor man tydeligvis kan begi seg ut på fartfylte turer nedover bakkene. En av videoene ser du øverst i artikkelen og de to andre kan du finne nederst.

Dramatiske væreffekter

Den mest interessante videoen er nok den som viser oss væreffektene i spillet. Breath of the Wild byr tilsynelatende på svært variert vær og til dels plutselige og realistiske væromslag.

Intense væreffekter, som kraftige og tilsynelatende farlige lynnedslag, kan inntreffe i spillet.
Skjermdump/YouTube

På ett tidspunkt man kan sågar observere lyn som slår ned fra himmelen og setter fyr på et gjerde på bakken. Det ser ut som at været kan spille en ganske stor rolle i spillet, og muligens også ha konsekvenser for hvordan man spiller.

De nye klippene, som er hentet fra Wii U-versjonen, kommer omtrent samtidig som Nintendos avsløring av deres nye spillkonsoll Nintendo Switch, som for øvrig også bød på noen glimt fra det nye Zelda-spillet. Det er uvisst hvor mye de to utgavene vil ligne på hverandre, men Nintendo har hintet om at Wii U- og Switch-versjonene vil bli ulike.

Spillet har ennå ikke fått en spesifikk lanseringsdato, men er ventet å komme i løpet av første halvdel av 2017.

Slik ser den nye Nintendo-konsollen ut »

Siste fra forsiden