Nytt actionrollespill til PS3

Dungeon Hunter: Alliance lar opp til fire spillere samarbeide om monsterslakten.

Gameloft har kunngjort Dungeon Hunter: Alliance for PlayStation 3. Dette er et actionrollespill hvor opp til fire spillere får samarbeide om å slakte horder av ekle monstre i en verden med det klingende navnet Gothicus.

Spillet skal lanseres i april, og vil distribueres digitalt via PlayStation Network. Vi loves en omfattende hovedhistorie hvor du må kjempe mot en ond dronning, samt en mengde sideoppdrag.

Magi får vi også.

Etter som det er et actionrollespill vi snakker om her, er det nok ingen som blir overrasket over at Gameloft også lover at du skal få samle opp tonnevis av gjenstander, skatter og våpen på din vei gjennom den gotiske verdenen.

Gameloft forteller også at vanskelighetsgraden skaleres avhengig av hvor mange som spiller. Dermed loves vi en passende utfordring uansett om vi spiller alene eller har tre venner på laget.

Du kan velge mellom flere forskjellige klasser i starten, og underveis får du også oppgradere figuren din etter som du får mer erfaring.

Spillet skilter med to forskjellige kontrolloppsett. Du kan spille med den klassiske kontrolleren, men du kan også bruke Move. Da forsøker spillet å levere et system ikke ulikt pek-og-klikk-kontrollene fra PC-baserte actionrollespill som Diablo.

Siste fra forsiden