Nytt Assassin's Creed bekreftet

Det neste spillet i serien er, ikke overraskende, i produksjon.

Det er ingen tvil om at Ubisoft har lykkes i å skape en meget sterk merkevare med sitt Assassin's Creed. Det foreløpig siste spillet ut, Brotherhood, kom i november – men har allerede solgt 6,5 millioner eksemplarer.

De tallene kom frem da Ubisoft oppsummerte kvartalet som sluttet 31. desember 2010. Her ble det også endelig bekreftet at man jobber med et helt nytt Assassin's Creed, det fjerde i rekken til stasjonære konsoller/PC.

Brotherhood ble en suksess.

Spillet skal etter planen komme ut i neste finansår, det vil si mellom april 2011 og mars 2012. Mer info fikk vi ifølge GameSpot ikke, bortsett fra lovnader om flere detaljer i mai måned.

Assassin's Creed-serien har vist en stigende kvalitetskurve siden det første spillet kom ut i 2007, og det toppet seg altså med knallsterke Brotherhood i fjor.

– Assassin’s Creed: Brotherhood har kanskje en småtreg start, men når ballen først begynner å rulle er det nesten umulig å legge fra seg kontrollen. Her får du varierte og mange oppdrag, som stort sett alltid er interessante og morsomme å gjennomføre. Du kan løse de fleste floker slik du selv vil, og med det våpenutvalget Ezio har mangler det ikke på muligheter, skrev vår eminente anmelder, det vil si meg, da spillet kom ut.

Serien har for øvrig også fått en rekke bærbare avleggere, og senere i år kommer Assassin's Creed: Lost Legacy til ferske 3DS.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden