Nytt Battlefield annonseres

Men du må vente til freddan'.

Det har blitt en salig liten familie av Battlefield-spill etter hvert, og på åtte år har den svenske utvikleren EA DICE vokst fra å være en bande spillglade nerder med en visjon til et av verdens mest respekterte skytespillstudio.

Den hittil yngste broren i familien, Battlefield: Bad Company 2, solgte svært godt, og med Battlefield 3 på vei kan det se ut til at det svenske studioet har sikret den overskuelige fremtiden sin.

Twitter er stadig en viktig kanal for kommunikasjon mellom bransjen og lekmenn.

Det er likevel ingen grunn til å hvile på laurbærene, og lite tyder på at söta bror gjør akkurat det. VG247 skal nemlig ha det til at EA DICE drar duken av et nytt Battlefield-spill fredag 5. november.

For øyeblikket kan det se ut som at det er Easy, spillstudioet bak blant annet Battlefield Heroes, som skal stå for utviklingen av den kommende tittelen. Og studioets sjef Benjamin Cousins bekrefter via den offisielle Twitter-kontoen sin at spillet har blitt vist til pressen allerede. Han avkrefter samtidig at det er snakk om Battlefield 3 eller en konsollversjon av eksisterende spill.

Vi følger selvsagt utviklingen tett, og kommer tilbake med mer så snart vi vet noe.

Siste fra forsiden