Nytt bilspill fra Konami

Konami har akkurat kunngjort Enthusia: Professional Racing, et bilspill som lover høy realisme og hundrevis av biler.

Selv mener Konami at Enthusia: Professional Racing blir det mest realistiske bilspillet så langt, men om dette virkelig er tilfelle får vi vente til spillet kommer i 2005 med å finne ut. Det er imidlertid helt sikkert at dette ikke blir noe enkelt arkadespill i Need for Speed: Underground-stil, for med Enthusia: Professional Racing ønsker Konami å henvende seg til simulatorfrelste PS2-eiere.

Spillet kommer med realistisk fysikk og biler som oppfører seg slik de ekte modellene gjør i virkeligheten. Imponerende nok kommer Enthusia: Professional Racing med hundrevis av biler, fra 40 bilfabrikanter. Spillet kommer med en rekke baner, blant annet flere fra den virkelige verden.

En av de mest spennende funksjonene Enthusia: Professional Racing kan skilte med er det såkalte "Visual Gravity System", et system som viser G-kreftene på skjermen, og som hele tiden lar spilleren se hvordan presset fra disse kreftene påvirker bilen. I tillegg får du konstant data om hvordan bilen og dekkene oppfører seg, slik at du kan gjøre justeringer på oppsettet etter forholdene.

Enthusia: Professional Racing kommer med flere kameravinkler, og du kan blant annet se handlingen fra første- og tredjepersons synsvinkel. Spillet vil komme med mulighet for en og to spillere, og vil utnytte seg av den analoge PS2-kontrolleren for å gi spilleren full kontroll over gasspedalen og bremsen. I tillegg vil det støtte PS2-kompatible ratt.

Siste fra forsiden