Nytt Carmageddon kansellert

Serien fortsatt død

I dag har det kommet frem at skaperne av Full Auto jobbet med et nytt Carmageddon-spill.

I går fortalte vi at spillutvikleren bak Full Auto-spillene har stengt dørene. Grunnen til at selskapet ble nedlagt skal være at et spill de lagde for britiske Eidos ble kansellert, og at de ikke fikk noen ny utgivelseskontrakt.

Nå hevder en kilde bransjenettstedet Next Generation har snakket med at spillet de jobbet med var en gjennoppliving av kultserien Carmageddon, en serie ultravoldelige bilspill som gjorde Eidos-eier SCi kjent på nittitallet.

Her måtte spilleren kjempe mot en rekke bilkjørende galninger, og målet var å være den siste overlevende bilen på banen. Underveis fikk man bonus for å kjøre ned fotgjengere (som i noen land ble byttet ut med zombier).

Med tanke på at Full Auto-spillene hadde flere likhetstrekk med Carmageddon-serien, var det mange som mente et Carmageddon-spill ville passet svært godt for den nå nedlagte utvikleren.

Det nye Carmageddon-spillet var et av fjorten kommende prosjekter som ble kansellert i forbindelse med en omfattende restruktureringsprosess hos Eidos, som også sliter med økonomien for tiden.

Siste fra forsiden