Nytt Final Fantasy-spill på vei

Square Enix jobber med et nytt Final Fantasy-spill som i følge det japanske bladet Shonen Jump heter Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII.

Spillet skal lanseres til PS2 en gang til neste år (om vi europeere får se spillet samtidig som japanerne gjenstår imidlertid å se), og det er for øyeblikket svært få detaljer å finne om spillet. Historien skal starte et år etter at Final Fantasy VII: Advent Children ble avsluttet, og følger Vincent Valentine som må kjempe mot en gruppe som kaller seg DG. Disse har i en lengre periode angrepet fredelige byer i Midgard, og dette må det naturligvis settes en stopper for.

Som sagt vet vi lite om dette spillet - gameplayet har Square Enix ikke sagt et eneste ord om, og vi vet ikke engang hva slags sjanger spillet er i. Forhåpentligvis vil Square Enix gi ut litt informasjon om spillet i løpet av Tokyo Game Show, som holdes i neste uke.

Final Fantasy: Advent Children er en dataanimert film som Square planlegger å lansere på DVD til neste år, og denne foregår to år etter hendelsene i PlayStation-rollespillet Final Fantasy VII, som ble lansert i 1996. Filmen ble nylig vist for første gang på en filmfestival i Venezia.

Siste fra forsiden