Nytt Jagged Alliance i år

Kalypso har sikret seg rettighetene til nytt taktikkspill.

Kalypso Media og bitComposer Games har kunngjort at de vil samarbeide om å bringe Jagged Alliance: Back in Action ut på det verdensomspennende markedet. Spillet kommer i løpet av årets fjerde kvartal, og skal lanseres for PC.

Jagged Alliance-serien er taktiske krigsspill der spilleren får kontroll over en liten gruppe leiesoldater. Tradisjonelt har spillene i serien vært turbaserte, men Back in Action vil være sanntidsbasert (med muligheter til å gi ordre mens handlingen er pauset).

Tropisk taktikk.

Spillet var tidligere kjent som Jagged Alliance: Reloaded. Selv om det turbaserte gameplayet fra tidligere spill i serien er droppet, beholdes den gamle, isometriske synsvinkelen. Grafikken er naturligvis i ekte 3D.

Dessuten har brukergrensesnittet blitt oppgradert kraftig, i tillegg til at en ny øvingsdel skal gjøre spillet lettere å komme inn i for nybegynnere.

– Vi er veldig glade for å kunne gjenoppvekke og utvide Jagged Alliance-serien, som fortsatt er svært populær, sier Kalypso-sjef Simon Hellwig.

Fra før av håndterer Kalypso klassiske strategiserier som Tropico, The Patrician og Airline Tycoon. Deres neste utgivelse er det Dungeon Keeper-inspirerte Dungeons, som kommer senere denne måneden.

Ta en titt på Jagged Alliance-seriens offisielle nettsted for mer informasjon om det kommende spillet.

Siste fra forsiden