Nytt Mortal Kombat på vei

Blir blodigere enn noensinne.

Da er det snart på tide med ultravoldelige slåsskamper igjen. Det nye Mortal Kombat-spillet er offisielt kunngjort, så da er det bare å forberede seg på nye omganger med heftig blodsutgytelse.

Spillet ser ut til å få tittelen Mortal Kombat 9 og skal lanseres en gang i løpet av 2011 til PS3 og Xbox 360. Utvikleren er den samme som stod bak de gamle spillene, med Mortal Kombat-skaper Ed Boon i spissen og med det nye studionavnet Netherrealm Studios.

Spillet får en oppdatert 2D-mekanikk og en helt ny grafikkmotor i tillegg til en del nye funksjoner. Blant annet vil det bli en tag-team-modus hvor man kan slå seg sammen med andre spillere og samarbeide om å bekjempe motstanderen, online eller offline.

I tillegg er det karakteristiske Fatality-elementet heldigvis tilbake og skal ifølge Ed Boon være mer grusomme og mer detaljerte enn noen gang tidligere. Og det sier jo litt, med tanke på at serien ikke akkurat kan regnes som barnevennlig.

Dermed virker det også som om man beveger seg bort fra den litt "snille" retningen til det forrige Mortal Kombat-spillet Mortal Kombat vs. DC Universe.

Ennå finnes ingen offisiell lanseringsdato, så det er bare å holde utkikk. I mellomtiden kan du kose deg med traileren nedenfor.

Les også:Anmeldelse: Street Fighter IV
Les også:Anmeldelse: UFC Undisputed 2010
Les også:Nytt Mortal Kombat bekreftet

Siste fra forsiden