Nytt Riddick-eventyr til høsten

The Chronicles of Riddick var et av den forrige konsollgenerasjonens beste skytespill. Nå får vi en ny versjon av spillet.

Svenske Starbreeze har fortalt at de jobber med The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, et førstepersons skytespill for PS3 og Xbox 360. Spillet er basert på det kritikerroste Escape from Butcher Bay, som tok spillere på Xbox og PC med storm da det ble lansert for Microsofts gamle Xbox, men kommer med massevis av nytt innhold.

Starbreeze forteller at vi kan se frem til førti prosent ekstra enspillergameplay, som vil foregår ombord på et romskip som heter Dark Athena. I tillegg til dette loves vi en omfattende flerspillermodus hvor vi får bruke både håndvåpen og skytevåpen. Escape from Butcher Bay kom med et overraskende godt kampsystem, som utvilsomt vil falle i smak også hos eiere av PS3 og Xbox 360.

Ellers loves vi selvsagt en rekke grafiske forbedringer (originalen ser fortsatt temmelig lekker ut, men vi sier aldri nei takk til forbedringer), og det antas også at vi får mulighet til å skru på kommentarer fra utviklerne, slik som i Director's Cut-versjonen på PC. Spillet skal lanseres til høsten.

Siste fra forsiden