Nytt rollespill fra Namco

PS2-eiere kan glede seg til nok et rollespill i den populære Tales-serien fra Namco.

Tales-serien fra Namco feirer tiårsjubileum i år, og dette ønsker den japanske utgiveren å markere ved å gi ut et nytt spill i serien. Dette har fått navnet Tales of the Abyss, og kommer til PlayStation 2. Det japanske bladet Shonen Jump har kommet med noen tidlige detaljer om spillet, som det amerikanske nettstedet GameSpot har videreformidlet på et litt mer forståelig språk.

Spillet skal visstnok foregå i en fantasiverden som heter Oldland. Innbyggerne på denne planeten er låst i en tusenårig krig om en magisk gjenstand som er kjent som "Seventh Phoneme". Denne saken kan tilsynelatende spå hva fremtiden vil bringe, og det sier seg selv at den som har kontrollen over "Seventh Phoneme" har en viss fordel når ukens lottonumre trekkes (for eksempel).

Denne krigen har hatt en svært ødeleggende effekt på Oldland, som nærmest har blitt rasert under stridighetene. I tillegg har den gjort at en dødelig "miasma" (som vi ikke har peiling på hva er), men denne er visstnok fanget akkurat nå. For øyeblikket hersker tre store imperier over Odland, men mye av folket er mer lojalt mot en religion som kalles Lorelei enn de verdslige herskerne sine.

Spillets 3D-grafikk minner i følge GameSpot om den vi finner i Tales of Symphonia. For øyeblikket er det kun dukket opp detaljer om to av personene fra spillet - den kvinnelige soldaten Tia, som kjemper for Lorelei, og den unge baronsønnen Luke fra kongeriket Kimraska. Tia ser ut til å bli den typiske "hard utenpå, myk inni"-personen, mens Luke er den arrogante rikmannssønnen med fæle undertrykte minner fra barndommen.

Det er forventet at Namco vil offentliggjøre flere detaljer om spillet om kort tid.

Siste fra forsiden